Postitatud

Joogipudeli uus elu

Sotsiaalkindlustusametil on traditsioon anda oma uutele töötajatele joogipudel, millel kirjas asutuse väärtused. Et hoida loodust on plastpudelite asemel võetud kasutusele klaasist pudelid. Kuna klaas aga võib puruneda sündis idee, mis ühelt poolt hoiab pudelit ja teiselt poolt on südamega tehtud. Nii jõutigi Astangu käsitöö töötoani, kes valmistasid pudelitele vildist ümbrised. Ümbrised said rõõmsavärvilised: roosad, lillad, leherohelised, sekka ka tumerohelist ja veidi halli, et igaüks ikka enda oma ära tunneks. Nüüdsest saavad Sotsiaalkindlustusameti töötajad tunda rõõmu pudelist, mis nii lihtsalt ei purune ja samas hoiab joogi vatsavalt vajadusele nii sooja kui külmana. 

Astangu kaitstud töö nobenäppudest töötajad aitavad meeleldi nii ettevõtteid, kui ka eraisikuid käsitöö, keraamika või puidust väikeseerias toodete valmistamisel. Samuti pakume komplekteerimis ja pakkimistöid. 

Sadra tööhoos.
Vildist ümbris, mis hoiab joogi nii sooja kui külmana.